5 saker som gör mig glad

Det är lätt att stirra sig blind på saker man inte gillar eller saker man inte hinner med. Saker som tar för mycket tid eller saker som man egentligen inte vill göra. Saker som ”drabbar en” och saker som aldrig riktigt tycks bli klara. Saker som man inte kan styra över, som väder, huvudvärk (check på den just idag), griniga barn eller att favorityoghurten är slut i affären. Jag försöker alltid att tänka att ”nu är det såhär, så nu får vi utgå ifrån det och lösa det ändå”, istället för att fastna i ett allt eller inget-tänk.

Idag vaknar jag upp och känner mig glad och tacksam för så många grejer. Livet kommer aldrig att vara perfekt men det blir betydligt mycket roligare om vi fokuserar på det som är bra än det som är mindre bra! Saker att vara glad för idag:

1. Det går mot vår. Igår jobbade jag ute flera timmar med kunder i solen idag var det ljust när jag slog upp ögonen trots att det var alldeles för tidigt att vakna egentligen.

2. Jag har två nya jobbuppdrag framöver som är både utmanande och spännande. Sköter jag dem rätt så kan de leda till ännu mer roligheter framöver!

3. Jag vaknade upp idag  mitt alldeles egna hus, där jag bor med någon som både älskar och respekterar mig. I rummet intill sover den mest fantastiska, intelligenta och godhjärtade lilla flicka jag nåsin har mött, som säger så många klokheter och finurligheter varje dag så jag blir alldeles varm. Jag är så stolt över vår lilla familj!

4. Jag slogs igår av hur fantastiska många av mina klienter är och den känslan satt kvar när jag vaknade i morse. Ni som följer mig på instagram (gör ni inte det ska ska ni kunna se mina inlägg från datorn om ni klickar här) kunde läsa om en av mina tjejer som kontaktade mig för att stärka upp kroppen efter sin andra graviditet och hur stark hon har blivit nu, jag jobbar också med en tjej som nyligen blivit gravid och att få den chansen,att göra jobbat rätt redan från början, känns ju nästan lika häftigt. Dessutom mötte jag en av mina viktminskningskunder igår som har tappat så många kilon och centimeter att det knappt ser ut som samma kropp. Jag hade en uppföljning på en kostanalys med en annan tjej som helt har ändrat sitt sätt att se på mat nu till att tänka mycket mer i termer av god energi för kroppen istället för att bara hoppa på olika dieter. Efter lunch fick jag nöjet att ägna en timme åt en långpromenad med en långvarig kund i syfte att bara rensa huvudet, ni vet komma ut, prata av sig, låta benen gå. Just den här terapin som träningen innebär för så många av oss, tänk om fler kunde förstå hur gott den gör! Jag kan fortsätta länge men ni fattar. Mitt jobb fyller mig med så mycket glädje, att få följa alla dessa människor på deras resor mot att bli starkare, friskare och gladare.

5. Sista punkten. Jag köpte hem en sån suveränt god choklad igår kväll. Den ska jag mumsa i mig ikväll!

Styrketräning


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.