Vad har hänt?

”Lennart, jag är lite förvånad att du inte verkar gilla Spring. Tidigare var du så kritiskt mot RW. Vad har hänt?”, skriver den tidigare SvD journalisten Björn Suneson i en kommentar till mig.

Björn skriver så i en kommentar till inlägget ”Tidningen Spring eller Runners World?” där jag jämför tidningen Spring med Runners World. Ett inlägg som avslutas med att jag väljer Runners World framför Spring.

Vad har hänt? Varför väljer jag Runners World framför Spring när jag, som Björn mycket riktigt påpekar, tidigare har varit kritisk till Runners World. Bland annat i det här inlägget som heter ”Från Runners World är det tyst”.

Vad har hänt då? Ja.......... http://milen-sub40.blogspot.se/2015/03/vad-har-hant.html

2 kommentarer till inlägget

1974 • Mölndal
#1
30 mars 2015 - 22:05
Slutade läsa RW för ett par år sedan då jag var trött på reportage om hur du kommer igång efter semester, hur jag klarar mina första 5 km etc etc.

Spring har jag aldrig hållt i min näve. Den är säkert jättebra. Men att läsa om löpning i det formatet intresserar mig inte längre.
Lennart
1971 • Vallentuna
#2
1 april 2015 - 20:31
Visst är det så. Mycket för motionärerna. Så är det.

Känner precis som dig att jag inte heller är så intresserad av löpartidningar (det var så jag tolkade dig i alla fall :-))
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.