RunTobyRun!

Lite ont...

Har tvingats till en ofrivillig förändring i träningsschemat med raska promenader istället för att kuta. Det var på löpbandet i Dubai, som det började ömma i vadmuskeln så jag fick sänka tempot. Väl här hemma trodde jag att det ömma hade gått över, men när jag i onsdags gav mig ut för att springa kom jag bara 1.5 kilometer innan det högg till så återigen blev det till att sänka tempot.

I går blev det 9 kilometers promenad och om en stund blir det en runda till för att ersätta mitt planerade långpass. Förvisso bränner man energi även under snabba promenader men jag hade behövt hårdare träning för att vara förberedd inför nästa halvmara, den 3 maj. Nu får vi se hur det blir med den saken.

Problemet med att gå är att det är så segt Det känns som att man står stilla, att man inte kommer någon vart och därför är det en tråkig träningsform. Å andra sidan ökar chansen att man lägger märke till vårblommorna i vägkanten eller hör den där koltrasten sjunga.

Fast just i dag blåser det kyligt - inte alls lika härligt som det var i går - så då lär det inte vimla av koltrastar längs landsvägen..Egentligen borde jag kanske vila helt men blotta tanken gör mig rastlös.. Och så länge jag går gör det inte ont...

Dags att bita ihop....

RunTobyRun!
Läs bloggen i sin helhet med bilder, statistik etc på www.running.tobycat.se

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.