Formkoll och teknikcheck

Klockan är inte ens lunch än och jag har hunnit med mycket redan!

Förutom lite jobbpyssel så har jag kört igenom min rehab och sprungit en liten kortis i skogen. Jag har ju vilat sedan i torsdags då kroppen tyckte det var hög tid för just vila, men idag kände jag mig redo för att testa om kroppen svarat på återhämtningen. Jag tog en liten tur på 2km i skogen (som var rätt lerig efter allt regn) och det kändes jättebra! Benen var pigga, löpsteget kändes bra och andningen var härlig. Det känns som ett bra tecken inför lördag – jag är inte ur form!

Under gårdagens inlägg snackades det lite om hur man ser ut när man springer. Att det känns på ett sätt men kanske ser ut på ett helt annat. Efter min runda idag riggade jag upp mobilen och filmade mig själv när jag sprang. Jag är ju himla nyfiken på hur det ser ut nu när tekniken faktiskt börjar kännas bättre, och jo, jag tycker nog att det ser okej ut. Min höft ser mycket mer stabil ut nu, men min svaghet är den där tajta tensorn på framsidan av höften som gör att jag inte kan ta ut steget helt, utan böjer lite i ryggen istället. Men, jag jobbar på´t så att säga ;)


En annan anledning till att springa idag var att få inviga och testspringa mina shorts från Kari Traa. Det har ju inte varit shortsväder sedan i mars typ, så idag tvingade jag mig till att springa barbent, trots 12+ och lite kylig vind. Jag vill kunna springa i shorts på lördag, och om dessa, mot förmodan, skulle kasa upp och sitta illa så hade loppet kunnat vara halvt förstört. Det finns inget värre än shorts som kasar upp. Dessa satt suveränt, så om det inte är allt för kallt på lördag så blir det shorts!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.