Borås Ultramaraton väntar..

 

Så att.
På Lördag klockan 08.00 går startskottet för BUM 87km i Skatås Göteborg som kommer att avslutas i Borås några timmar senare. Hur många timmar vet i tusan men hur som helst kommer det att bli grymt roligt och det ligger en viss spänning i att veta att man ska löpa rätt långt. 
Vi ptratade om det i helgen och det är samma känsla som jag hade när jag tävlade i cykel och vi skulle köra den sista Sverigecupen mellan Karlstad-Oslo 2005. En nätt sträcka på 26 mil med målgång uppe på holmenkollen. En känsla av panik. då som man alltid tänker.
"Har jag tränat ordentligt", " Hur påverkar skadan jag hade i två månader i början av året",
Fan Fan Fan.
Men det är bara att slappna av just nu den sista veckan och släppa de tankarna. Du kan ju liksom inte påverka mer med dina distanspass utan bara se till att äta och dricka bra och inte minst sova bra. Nu är detta inga problem då jag kan sova stående och har sjukligt lätt att somna.

Under själva loppet kommer jag ha assistens med både dryck och mat mm. Dropbagen kommer även de att ha med till Hindås. Där kommer jag att ha extra kläder och skor om det behövs samt mat och dryck.
Hur som helst så kommer det att bli sjukt roligt och ett nytt äventyr såklart. Kroppen känns verkligen bra med bra träning och den lilla förkylning som man har känt av är borta.

Resan börjar på fredag efter lunch då vi kommer att bo i Göteborg och sen stannar vi över i Borås efter loppet på Grand hotell där. Känns som en bra grej det med=).

Annelie kommer även hon att springa och då är det 45km  som gäller så det kommer att vara två trötta själar i Borås på Lördagkväll// 
 

2 kommentarer till inlägget

1972 • Sjövik
#1
25 maj 2015 - 15:49
Skoj! Ultradebut va?
Tror inte jag kan ge några bra råd mer än att se till att få i dig energi, mer än du tror, i övrigt tror jag vi är så pass olika att inte samma fysiska regler gäller ;-)
1975 • Förslöv
#2
26 maj 2015 - 08:03
Debut ja precis, Niklas! Roligt och spännande, som ett kinderägg ungefär. Hoppas bara man får en rolig leksak och inte en kass som man kunde få ibland. =)
Energi är nyckeln till att kunna prestera och dricka såklart regelbundet är ju tanken som du säger.
Rapport kommer// Hälsa
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.