Ont i vaden på löpturen...

Har inte sprungit på hela veckan efter maran, även om det blivit styrka, boxning, mer utegym, bodypump och ridning... Tänkte att idag vill jag ut och känna på benen. Vaden har känts bättre, men så blev det hopp på bodypumpen igår och det var inte riktigt vad som föll de där spända musklerna i smaken om man säger.

Nåväl, snörade på mig mina nya Hoka One (man måste ju testa) och korta shortsen (första gången i år!) och gav mig ut på min ca 7 km-runda. Aj. Kunde inte springa med mitt vanliga steg i början, blev nån form av gångjogg - och jag fick skärpa mig för att inte börja knöka in med höften. Kanske borde jag vänt tillbaka på en gång, men envis som jag är gör jag inte sånt. 

Det blev bättre, även om varje meter faktiskt kändes i de där sabla musklerna och muskelfästena. Avslutade med utfallssteg och tåhävningar, samt ca tio minuters promenad och stretching. Får nog låta bli löpningen ytterligare några dagar 8/

För övrigt var dagens höjdpunkt att vara på skolan och se alla studenter springa ut. Hängde med mina treor som jag haft i historia under året. Dagens kommentar kommer jag aldrig glömma, nämligen:

"Maria, var var du på vår skiva? Vi hade ju fixat biljetter och allt?" 

"Eh - det var ingen som bjöd in mig..."

Ridå.

Hint hint - om man vill att sin lärare ska komma på skivan, se till att fråga denne! (Gärna i god tid, och inte en vecka i efterhand...)

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.