En tråkig period

Ja lite så kan man sammanfatta perioden efter BUM som jag tyvärr fick bryta efter 43km då jag kände samma sak som när jag i Januari fick en skada på en disk och blev borta i två månader ifrån all löpning. Valde då att tacka för mig och kliva av. Trist var det även för vi var två som hade gått loss och körde på fint. (Patrik Brants).
2 månader utan löpning igen var inget jag var intresserad av precis. Säsongen är rätt lång och det finns andra lopp att satsa på. Därför är det rätt bra att inte bara ha ETT stort mål under säsongen. Fuckar man upp då på det loppet så är chansen ganska stor att man tappar intresset helt för det man håller på med. Det är klart at man blir både förbannad och ledsen när man har sett framemot ett lopp och gått och laddat för det men nu är det som det är och ara att leta upp fokus på något annat. 

Träningen har gått bra och jag tränar ryggen varje dag med olika styrkeövningar här på jobbet och jag tycker det känns riktigt bra nu och känner mig betydligt starkare. Löpmässigt har det blivit en del löpning främst 15km runfor och et pass i lördags på över 30km med 900 höjdmeter här på hallandsåsen inga problem med ryggen så än finns det ju hopp om ett ultra till i höst..=)
Men innan dess ska en jäkla massa mil läggas under mina fötter både här hemma och i Italien där vi åker ned i två veckor för bättre klimat och en lite bättre solbränna på de stackars benen.
// M

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.