Månadens mål klar: 100 km under juni månad

I dag gav jag mig ut på ett distanspass med grannen. Det var inte planerat, men sällskap är alltid trevligt så jag tog chansen. Det blev 10 km och i och med det nådde jag även månadens mål en dag tidigt; jag sprang 100 km under juni månad! (Eller tja… ska man vara petig är det snarare 99,81 km enligt Garmin. Men vem är petig?! ?? )

Förra året sprang jag också 100 km under juni månad så nu känner jag mig lite mer ”on track”. Tidigare har jag känt det som att det gått så mycket sämre detta år, men det kanske inte är så. Maj sprang jag mycket mer i år i alla fall. Längsta långpasset den här tiden förra året låg på 15 km så jag hade inte hunnit så mycket längre på så sätt heller. Puh :)

I morse när jag vaknade hade jag en himla träningsvärk i ryggen, och riktigt ont i musklerna ut från nacken mot axlarna! Förstod inte vad det kunde bero på, innan mitt löparsällskap påminde mig att det antagligen är för att jag sprang med ryggsäcken för första gången på länge igår. Så klart! Kan inte komma ihåg att det blev så när jag började med den, men nu blev det i alla fall så tydligen.

Nu blir det i alla fall vila i morgon, och så ska jag köpa klippkort på badhuset. Jobbar min sista dag på jobbet i morgon (superkonstigt!) och har friskvårdsbidrag kvar att ta ut så det blir lite sista minuten-grej. Tyvärr får man ju inte köpa löparskor och sådant som jag vill ha helst :(

Men nu är det bäst att jag duschar och hoppar till sängs för nu börjar det bli sent! God natt!

The post Månadens mål klar: 100 km under juni månad appeared first on Träningsdags..

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.