Gå upp tidigt för att träna

Är man lite knäpp som löpare? Antar att en del människor anser det. Att gå upp (frivilligt) 6.00 en lördag (nåja, jag har iofs semester) för att träna faller nog i kategorin "galen" av icke-löpare. Hursomhelst, faktum är att när det är 30 grader mitt på dagen är det alldeles för varmt för att träna backpass. Redan runt 9 är det för varmt. Så att vara i backen 7.30 är inget konstigt alls. Eller?

Kände mig seg när jag började, men tackade för att det var mulet och verkade hålla sig mulet ett tag. Efter 14 varv kom solen, och då var det bara två vändor kvar, alltså helt överkomligt! Var helt solo i Hammarbybacken ett bra tag, men sen dök det upp fler och fler back-passare, en och annan flanör (tror att minst en var turist), samt ett par motorcrossåkare.

Avslutade med 4*20 utfallssteg samt 3*20 tåhävningar. Nu ska jag dar på mig baddräkten, plocka med filt, bok och vattenflaska och dra mig ner till sjön. 

Fick för övrigt svar på en fråga jag haft en längre tid, nämligen varför det hängt stora finmaskiga nät i klungor vid Hammarbybackens fot:

Svaret är att området uppenbarligen används till paintball - bevis:

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.