Mot nya PB

Genom Sverige på min streetstrider!

Vilodag från löpningen idag, svårt att hålla sig borta, men då passar det bra att sitta och planera mitt kommande ganska stora projekt. I september ska jag starta ett projekt till förmån för barncancer. Jag har länge haft en dröm om att utmana mig själv men till någon bra nytta. Jag är inte ute efter att bara få kicken av att göra något annorlunda och jobbigt utan jag har också en dröm att på något vis hjälpa andra. Nu har jag bestämt mig för att ta min streetstrider (crosstrainer på hjul) och cykla mellan Smygehuk till Haparanda. Jag kommer att blogga, videoblogga, utföra utmaningar och ha tävlingar längs vägen. Allt för att skapa en så stor delaktighet som möjligt. 

Har ni några tips, vill skänka pengar, bli en sponsor eller bidra med priser till tävlingarna är det mer än varmt välkommet. Ni kan redan nu vara med och bidra på länken nedan eller kan ni kontakta mig så löser vi det enligt önskemål. 

http://www.barncancerfonden.se/1309386485 

Ni kan även gå in och gilla "Drömresan" på Facebook för att inte missa någon information

https://www.facebook.com/pages/Dr%C3%B6mresan/366573993546232?fref=ts

Jag kommer att starta den 9 september från Smygehuk. Jag kommer då att bege mig upp till Helsingborg där jag kommer ha en lite längre paus eftersom jag ska springa Helsingborg Marathon. Därefter kommer jag fortsätta upp i landet. Det kommer bli en tuff utmaning som förmodligen kommer innehålla både skratt och tårar men det kommer vara värt varenda sekund. 

Hoppas ni vill vara med och delta på något sätt. Som sagt, jag tar tacksamt emot allt. 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.