Mycket på gång…

Ibland rullar saker och ting bara på och det senaste har verkligen allt rullat på. Flera produkttester pågår, genomförd löpinstruktörsutbildning, föreläsningturnéer, mm. Tänkte jag kort skulle ta upp några saker vad som kommer gå att läsa om här på Traillöparen och lite vad som händer.

trailloparenbakgrundslider

Under sommaren så har jag testat ett par skor, Inov-8 Race Ultra 270 och Vivobarefoot Trailfreak, i lite olika miljöer och nu håller jag på och sammanställer ett par blogginlägg om dessa skor. Två bra skor som jag använder på lite olika sätt.                                         untitled                                                inov8-race-ultra-270-167182

När vi ändå är inne på tester så har jag också börjat använda två produkter från Ultimate Direction, dessa är SJ Ultra Vest och Fastdraw 20. En löparväst för att få med vätska, energi och andra smågrejer samt en lösning för att enklare springa med en vattenflaska i handen. De ska testas ett tag till men sen kommer det en recension.

ultimate-direction-sj-ultra-vest-2-0-2 2730607-1-MULTIVIEW

Jag har även inlett en test av trådlösa hörlurar och att slippa trassliga sladdar är ju fantastiskt! Jag lyssnar mycket på olika poddar när jag är ute och springer och jag skulle nog säga att trådlösa hörlurar är ett måste. Jag testar tre olika produkter som är: Jaybird Bluebuds X, JBL Synchros Reflect BT och Jabra Sport Pulse. Jag har redan en favorit men det återkommer jag till i ett inlägg längre fram.

Vidare så utvecklar jag min coachingverksamhet och hjälper just nu Anders på Art of Running med hans föreläsningsturné ”Släpp Foten Fri” som kommer till Göteborg den 10/11. Läs mer om denna unika föreläsning och kolla in eventet!

Om en månad kommer jag att vara på ”The Runners Convention” i Göteborg. Vill verkligen rekommendera detta tillfälle med ett gediget innehåll med föreläsningar, träningspass och en massa inspiration.

Och så mot slutet av året kommer jag att delta i ”Run for your life” och springa en sträcka i denna stafett som går ända till klimatmötet i Paris. Vilken sträcka och hur lång den blir är ännu inte klart.

Så under hösten blir det fullt ös här på Traillöparen!

Inlägget Mycket på gång… dök först upp på Traillöparen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.