Meniskoperation

Igår opererade jag menisken på Bollnäs sjukhus. Det verkar ha gått bra. Har ingen smärta alls trots att värktabletterna ska ha gått ur.
Läkaren sa att en bit av menisken var loss så den tog han bort. Han sa även att "hälften" (var rätt trött efter narkosen så kanske minns fel här) av brosket i knät var borta så jag får hålla mig på mjukt underlag i skogen. Inga halvmaror på asfalt och liknande. :´(

Jag måste tänka igenom och läsa på mer om hur knät funkar. Jag har en stor kärlek för minimalistiska skor. Får fundera på om det har med saken att göra. Jag gillar ju även att springa "fort", på asfalt. Och att träna på att hålla bra fart i nedförsbackar - även i skogen. Inte omöjligt att det spelar roll. Helt klart är att jag måste vara mer medveten om mina knän och tyvärr blanda in alternativträning om jag vill hålla mig hel och i bra form samtidigt. Hur sjukt tråkigt det än är.

Känns faktiskt lite smådeppigt trots att jag troligtvis inte är långt ifrån löpningen i sig längre. Fan vad jag ser fram emot en jogg uppe i skogen. Fan vad jag kommer sakna ett tröskelpass i 4-fart ute på cykelvägarna.

 

På uppvaket

5 kommentarer till inlägget

Madeleine Pettersson
1980 • Gävle
#1
8 september 2015 - 15:28
Vad skönt att operationen är gjord nu. Krya på dig! Hoppas att vi syns i löpspåret snart!!
Lennart
1971 • Vallentuna
#2
8 september 2015 - 17:59
Krya på dig!
1970 • Gävle
#3
8 september 2015 - 21:25
Krya, Linus! Du måste vara rädd om kroppen, tyvärr..Vi har bara en. Vad är väl en bal på slottet;D Snart springer du i skogen igen, och visst får man tänka efter vad som är viktigast. Gött att operationen verkar lyckad!!
Pétur Sturla Bjarnason
1980 • Kalmar
#4
9 september 2015 - 16:14
Krya på dig Linus!
1978 • Gävle
#5
9 september 2015 - 16:44
Tack tack!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.