Laddat liv - två vänner som tränar tillsammans

Löparresa med löpförbud

Under min bloggdvala har jag hunnit med en del små roliga äventyr. Ett av dessa var en löparresa som jag anordnade för jobbets räkning. På grund av mycket jobb på hemmaplan så kunde jag inte vara med på hela resan men några dagar kunde jag i alla fall vara med. 

Det var ett superhärligt gäng i blandade åldrar och med varierande löperfarenhet som var med på resan som vi anordnade med Salomon, Craft och Friskis&Svettis. Löpning blandades med cirkelfys, flex och funktionell styrka. En och annan öl slank nog ner hos de flesta också. Å det kan man ju vara värd efter en dags kutande i bergen. 

Själv är jag ordinerad löpvila efter tredje fotledsstukningen. Men att vara på löparresa i bergen utan att springa är inte så lätt. Jag gjorde mitt bästa. Kompromissade och sprang bara uppför. Nedför försökte jag ta det lugnt, och även när det blev tekniskt. Min taktik funkade ganska bra. Bara några små feltramp och ett litet steg bakåt i rehabplanen. Men det var det värt. Kolla bilderna så förstår ni!/Miranda 

   
    
   


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.