Jag är på gång

Jag är på gång igen på alla möjliga plan och nu ser jag egentligen inga hinder på vägen. Även om det finns massa hinder så vill jag inte fokusera på dem utan jag vill se framåt. Jag är en obotlig optimist och det har väl mellan varven straffat sig men i det mesta har det bara hjälpt mig.

Flera saker tidigare i år har gett mig problem, blodproppar i lungorna var ingen lek men efter läkarbesök och långvarig medicinering så är det inget hinder, sträckningar i baksidorna och sommarflunsa var bara tillfälliga störningar. Nu är jag ju på gång igen.

Dagarna är långa och det tillbringas mycket tid på såväl mitt kontor som på andras eller i min vita passat som far fram kors och tvärs över landet. Detta är bara delar som jag vet blir så jäkla mycket bättre om jag upprätthåller passen hemma med vännerna i Lerum eller ensam utanför hotellet.

Var i Oslo förra helgen och släppte min bebis vidare till nästa, det kändes skönt och vemodigt på samma gång. Jag slutade som evenemangsledare i julas men den riktiga överlämningen blir först efter alla samtal och mail men framförallt efter det första genomförandet. Det är kul att se när mina förändringar verkligen har satt sig och att årets arrangemang var det bästa någonsin - gratulerar.

Själv tog jag på mig nummerlappen och sprang tillsammans med gamla kollegorna Anna och Maria ut över startlinjen, vi höll inte ihop längs vägen men ingen bröt samman heller. Det var blandade känslor att springa på en av de banor jag lagt genom Oslos gator, kul att heja på "mina" funktionärer och som den "Tjukke Svensken" slita sig uppför Karl Johan och kämpa mig i mål. Men jag gjorde det, framförallt för jag är på gång igen.

Nu senaste helgen tillhörde jag inte dem som sprang på Lidingö utan jag var åskådare på flera olika plan men blev absolut inspirerad av många denna helg precis som tidigare. Tänk på Jeanette Vika som sprang nästan 19 mil på löpband under 24 timmar för välgörande ändamål eller Tomas Stordalen som lämnat all sin skit bakom sig. 

Jag är på gång nu <3

Ha det bäst / Anders

1 kommentarer till inlägget

Einar Karlsen
1967 • Oslo
#1
28 september 2015 - 10:23
Hei Anders! Så bra å høre dette!!! Din optimisme og positivitet inspirerer meg! Stå på videre:-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.