Over and out!

Kanske finns någon som noterat att min blogg inte längre finns kvar på runners world, jag bad för några veckor sedan att bli borttagen där ifrån på grund av av olika anledningar.

Man tränar princip 100% själv det blir några timmar ensam sen ska man sätta sig och skriva om triathlon så saken är det blir alldeles för mycket och jag börjar lessna på det. Nätet är överfyllt med triathlonbloggar men det finns få bra bloggar, för att man ska ha en bra blogg krävs investerad tid, min har kanske inte vart så bra som önskat för jag inte velat lägga ner tiden på skriva bra inlägg, det finns helt enkelt andra saker i livet som är mer värt att göra än att skriva om triathlon..

Thea är i skolålder och behöver stöttning med läxhjälp och aktiviteter, just nu sysslar hon med dans, efter en säsong när hon utövat gymnastik. Wilmer fyller 3år och han behöver sysselsättas, jag kommer inte försöka bjuda  in dem på triathlon utan hoppas verkligen dem börjar med andra aktiviteter, gärna nån lagsport för min del men det är upp till dem..

Jag fick ett bra råd att hitta tillbaka till rötterna där jag började, så bara träna bra, äta bra skita i väga sig eller köra tester (vilket inte ingår in mitt schema nu ändå) fortsätta tävla för det var det jag tyckte var mest kul, man måste inte skriva om det, Ironman är inte så häpet längre som det var i början. Jag tänkte det var nästan tvång att skriva blogg när jag skulle börja köra ironman men har insett att det jäkla skillnad på vara bra bloggare och bra triathlete..

Planerar fortfarande tävlingar och alltid intresserad att köra nån tävling ihop om någon vill dela boende sånt är alltid trevligt. Ser fram emot att kunna träna helt fokuserat och slippa ta bilder eller fundera på inlägg och kunna njuta av resor utan att skriva om det.

Gillar twitter och integrera med folk där och lägga upp inlägg eller bilder det är enkelt och kräver ingen energi så där kommer jag vara desto mer aktiv. @johan2kona

Kanske kommer till en punkt i livet när det blir aktuellt att blogga igen men just nu vill jag bara träna och ta bort allt onödigt som har med triathlon att göra. Övertygad att det kommer bättre träning och roligare tävling och släppa bloggandet..

Thats all folks


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.