Sport och fritid på nätet - tips på butiker för dig som vill handla med rabatt

Sport och fritid har fått sig ett uppsving och konsumenterna har fått upp ögonen för artiklar inom det här segmentet när det kommer till . Här hittar du tips på bra butiker för rabatter och erbjudanden för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet.

Sport och fritid är ett av de segment som kännetecknas av att man först kollar upp och prövar artiklarna i butiken för att sedan köpa dem på nätet. I en ny undersökning så framhävs det att svenkar gärna provar på varan i butiken för att sedan handla den i butik. Detta kan strategiskt då du också har chansen att använda en rabattkod eller studentrabatt för att spara pengar genom att handla på nätet istället.

Populära butiker med rabatter och erbjudanden inom Sport

Segmentet för fritid och sport håller även på att bli en av våra mest populära kategorier generellt och tar in på tidigare populära segment som media, skor och hemelektronik. Inom denna kategori hittar du flera olika möjligheter till bra och billig shopping. Nedan följer ett par tips dör dig som vill ha ny inspiration på vart du hittar nästa fynd.

MyProtein arbetar mycket med erbjudanden och REA för dig som vill köpa träningskläder och kosttillskott. Typiska artiklar i den här butiken är proteinpulver och vitaminer vilket är perfekt för dig som är en frekvent besäkare till gymmet eller utöver sporter som fotboll, boxning, mma eller löpning,


Keller Sports erbjuder sportartiklar på nätet. Med hjälp av denna sportaffär kan du hitta något för alla fritidsfantaster eller idrottare. Om du har en rabattkod kan du exempelvis köpa billiga skor och träningskläder från märken som Nike, Asics och Adidas. Passa på att handla något billigt för din vintersport, tennis eller running!

Streetlab är, precis som namnet antyder, duktiga på street och skate. Rätt skor eller bra tillbehör och accessoarer finns tillgängliiga via denna butik. Om du tajmar in en bra REA så kan du hålla i plånboken och spara en slant samtidigt som du uppdaterar dig från butikens sortiment inom skateboardåkning.

Blue Tomato vill vi passa på att rekommendera för dig som vill hitta snygga kläder och utrustning ínom snowboard, skidor och freeski. Ta dig en extra vända i företagets outlet där du finner blandade artiklar till utförsäljning och nedsatta priser. Dam, herr och barn har alla passande produkter i butiken. Nu kan hela familjen testa en skidsemester eller längskidåkning med hjälp av produkter från en och samma butik.

Cykelkraft är en av Sveriges mest framstående butik för cyklar, cykeltillbehör och cykeldelar. Om du vill köpa en cykel online så är detta din destination Du har prisvärda alternativ på en mountainbike, damcykel eller barncykel. Precis som inom andra kategorier erbjuds det här cykelrea vilket är perfekt för dig som vill köpa något som rullar på två hjul till ett lägre pris. Elcykel samt tillbehör till moped är också en del av sortimentet för den som vill trampa något mindre när den tar sig framåt.

Outnorth välkommnen till denna butik om du har en förkärlek för friluftsliv och outdoor. Billiga sportkläder finns tillgängliga här för dig om du vill ge dig ut i vildmarken på din fritid. Kika närmare på Outnorth’s outlet om du vill shoppa ännu billigare alternativt göra ett klipp på REA.

1 kommentarer till inlägget

1971 • Nykvarn
#1
6 april 2016 - 14:10
För löpning är det ändå så att svenska webb-butiker inte har en chans att konkurrera prismässigt med t ex engelska webbsidor som ofta erbjuder att handla fraktfritt till klart lägre priser. Dessutom erbjuds generös kundservice och enkla/fria returer om det t ex skulle bli fel storlek.

wiggle.com
Startfitness.com
prodirectrunning.com

är alla väletablerade, engelska webbutiker där det ofta går att hitta skor till priser som är hälften av skons butikspris i Sverige :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.