Småbarn. Träning. Och livet.

Rehab, race rapport och återkomst -ett malpåseplacerat inlägg

En god stund har gått igen, kära jogg-blogg.

Tack och lov uteblev domedagsprognosen för knät och lite rump/mage/lår-rehab har rullat stabilt. Läkaren ordinerade i vart fall ett års test med rehab innan det är i närheten av ingrepp i den sargade menisken och om det är något jag är så är det envis och det brukar hjälpa rehabträningen.

Tyvärr spökade förklyning och bihålor vilket gjorde årets Göteborgsvarvet till det i rad som det inte kunde presteras på. I årets fall inte alls för nu var det verkligen helt omöjligt att starta. Kanske lika bra det och frågan är om jag ska fortsätta jaga den vita valen som varvet verkar vara för mig eller om jag ska lägga ner just det loppet. Det börjar bli tröttsamt att anmäla sig och sen inte kunna göra träningen rättvisa.

Istället fick årets tävlingspremiär bli Helsingborg triathlon där ett plikttroget klubbguld bärgades. Som en av två startande och med den hittills sämsta sprinttiden på tre lopp. Men rolig icke desto mindre! Kände mig lite msåseg på kvällen och dagen efter fick det bli uppsökande av vårdcentral efter två veckors harvande med hemkurer av igenkloggade bihålor eför penicillinkur.

Ingen mästartid som sagt men kul att i vackra omgivningar, dito väder och trevlig sällskap få till årets troligen enda triathlon -det sista på gamla cykeln troligen. Mer står att läsa i träningsdagboken http://www.jogg.se/Traning/Pass.aspx?id=12167616

Snart följer en riktig racerapport, d.v.s. en löptävlingsbaserad =)

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.