Viktor Johansson PT

Dags att bygga muskler till Vasaloppet

Dags att börja bygga muskler till Vasaloppet. Och det gör jag självklart på Halmstad Golfarena & Skidarena

Spännande nyheter på Arenan - I höst startar vi utbyggnationen av gymmet, café, konferensrum och boende. Målet är att göra golfarenan ännu mer komplett som golf & Sportsclub, samt skapa utrymme för tillväxt på lång sikt.

Det senaste året har vi mer än fördubblat vårt medlemsantal och tillströmningen fortsätter. I kombination med att verksamheten växer och delvis har förändrats sedan vi öppnade Halmstad Golfarena, så är detta en strategi för att möta framtiden och fortsätta utvecklas som en av Sveriges främsta golfanläggningar.

Att skapa medlems- och kundnytta har och kommer att fortsätta vara den viktigaste motorn i vår verksamhet. Med om- och tillbyggnationen skapar vi förutsättningar för att även framledes leverera det som våra gäster kan förvänta sig.
Byggstart kommer att ske i början av augusti 2016 och arbetet kommer att slutföras i etapper för att inte störa verksamheten mer än nödvändigt. Information om byggprocessen kommer att uppdateras löpande här och på facebook. - Kolla in bildmaterial på FB !

Ni som har varit med på mina Vasapass och på cirkelträningspass vet att dessa TRX-band brukar användas flitigt - De är en favorit bland många!!

SkiErgen och de andra stakmaskinerna används också flitigt på mina pass och jag vet att ni älskar dom!! Från och med nu, kommer jag själv ägna mycket tid på dessa maskiner. Framför allt kommer det bli “härliga” intervaller för att väcka liv i stakmusklerna.  

Ja, då är det bara att börja lyfta då - på återseende!

http://vasacoachen.nu/

Följ Vasacoachen på facebook

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.