inaktiv

"Sorry, couldn't connect to Runkeeper"

Idag har varit en trött dag. Tanken var att jag skulle springa i morse, runt kl. 6, men jag kunde inte ens gå upp ur sängen. Så jag försov mig tills klockan va 7:40, åkte min buss, stadsussen körde tre minuter för tidigt och jag fick springa ifatt den, och jag va riktigt trött innan jag ens började springa.

 

Men när jag började springa så kände jag att jag fick en eferlängtad rush.

...i 20 sekunder.

 

Efter bara 1.3 km. va jag tvungen att sluta jogga, för jag kände hur min energi försvann snabbt, och dessutom stängdes musiken av vid 350 m, för då började Runkeeper räkna.

Men dagens mål va att komma över 10 km. i Septembertotalen, så jag gav inte upp, jag gick en del, men joggade största delen av rundan. Så jag kom hem, och satt i typ 10-15 min. med smärtfyllda vader, sen stretchade jag lite.

Och minsann, jag klarade dagens mål:

Lyckades vara på andra plats i typ en kvart, sen kom 45-åringarna och va allmänt fit. Men jag är ändå nöjd med mitt resultat.

Och efter all min ansträgning och min tracking, så ville jag ju dela med mig av detta via Svettigfamiljen, eller ja... Den här sidan, och för att göra det på snabbaste och bästa sätt, så laddar man då upp din logg på Runkeepers app, och synkar sedan via jogg.se, sånt vet ni redan.

Men... Runkeeper verkar ha haft en bugg sedan start, och det är... att när man på Android laddar upp, så kan appen bara tappa connection till Runkeepers servar. Och det går inte att del, oavsett om man använder mobildata eller Wifi (som btw funkar helt perfekt när jag använder mig av andra appar). Så... vet någon hur man löser detta? På grund av den här buggen så kunde jag inte ladda upp data som höjdskillnad och tempo. Och det är enda anledningen att jag använder mig av runkeeper.

Jag springer också med Charity Miles i bakgrunden som tjänar ihop pengar till en valfri organisation när man springer, den här rundan tjänade jag till exempel ihop $60.34 till `Charity: water`.

 

I alla fall, nú ska jag inte springa förräns på Tisdag, bara promenera. Annars sliter jag ut mina musker. :/

 

Total tid aktiv denna veckan (hittills): 2:56:20

   

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.