Från Soffpotatis till Löpare

Det har varit ett par kämpiga månader med mycket slit och en enorm vilja! Jag tog beslutet att göra något år min livssituation!

Det är drygt 5 månader sedan jag bestämde mig för att gå ner i vikt och att jag även ska springa lidingöloppet under 3 timmar och detta skall jag klara av på 6 månader!

Det jag har presterat hittills är en fantastisk viktresa -30kg och jag har förbättrat mig som löpare enormt! Tiderna och orken har blivit bättre och bättre men framförallt så mår jag så jävla bra idag mot vad jag gjorde för 5 månader sedan! Att jag inte gjort detta tidigare är för mig ett stort frågeteckn?! 

Nu har jag nog fått in rätt tänk och har en helt annan syn på löpning! Löpning är inte en självbevarelsedrift som man bara tar till om man blir jagad, Utan det har blivit en del av vem jag är och jag tycker att det är roligt att springa! Som en kollega sa till mig under en morgonlöpning som började 04:12 och avslutades 21,1km senare "det här trodde du aldrig för 6månader sen, att du skulle springa en halvmara och fortfarande kunna prata under tiden" det är även samma kollega som har sporrat mig till att börja med löpning.

Nu spänner jag bågen och visar att det på under 6 månader går att göra otroliga förändringa och gå från Soffpotatis till Löpare!

Jag har bestämt mig och ska klara mitt mål: Lidingöloppet under 3 timmar!

 

Min resa finns i bildform på instagram! @mrfridlund och #springdigsmal

 

// Patric

2 kommentarer till inlägget

1961 • Uddevalla
#1
6 september 2016 - 18:49
Grattis till ditt nya liv! Stort!
1977 • Örnsköldsvik
#2
10 september 2016 - 20:52
Jag blir sporrad av det jag läser. Jag är där nu, där du startade för 5månader sen. Grymt bra jobbat!!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.