inaktiv

Hur man blir hatad av sportfånar... En guide...

Oh det har varit jobbigt de senaste dagarna. I helgen så va jag med i en filmtävling så kallad Noomaraton, man gör en film på 24 h, allt ifrån manus, till filmning, till redigering skall göras på 24h. Och filmen blev väl helt ok? (Premiär 27:e september kl. 17:30 på dessa koordinaterna: 55.594271, 13.009501)

 

Men problemet med den här tävlingen va att man vänder totalt på dygnet när man gör sånt här. Jag drack totalt en liter Monster energy på bara några timmar (hat mig inte ja  bara ett oskyldigt barn). Och när filmen lämnades in kl. 8:47 så däckade jag. Illamåendes både av allt vatten o energidryck, men också av sömnbristen. 

Sedan vaknade jag 16:47. Fortfarande stendöd av trötthet, men kunde inte riskera att sova längre, tyvärr så misslyackades jag den dagen med mitt mål att minst gå 1 km. om dagen. Men jag satt vid datorn och snckade skype väldigt länge. När alla lagt sig så kunde jag fortfarande inte sova. Jag somnade inte förräns runt 3:30. 

 

Detta vände helt på mitt dygn, så jag har försovit mig varje dag tills idag, och jag är helt död. På måndagen, men vilodag, så vaknade jag jättesent, och han inte brygga kaffe, så jag halvsprang smärtsamt till närmaste butik och köpte en Redbull. Bra frukost, right? Som tur var så va bussen sen, så jag hann med den, men på grund av det så hann jag inte med min stadsbuss, så jag va tvungen att gå från en tidigare station. Jag gick sedan runt dödstrött på skolan, så på rasten, istället för att köpa mat, så gick jag till Ica för att köpa en Monster energy på 500 ml. Men jag behövde ju något att äta? ICA HAR EN PERFEKT DEAL! KÖP 4 DONUTS FÖR 20 KR! (Ingen bra idé att äta som lunch, if not obvious). 

 

Dagen efter så försov jag mig ännu värre, och jag missade till och med bussen, men det betydde ju att jag han dricka kaffe tills nästa kom i alla fall. Jag hade idrott direkt på morgonen, bränboll och mini-baseboll. Stretchade efteråt. Under rasten så åt jag samma lunch som gårdagens, 4 donuts och en monster, och glömde helt bort att jag skulle springa senare. När jag sedan sprang senare så kändes det som att jag skulle få en hjärtinfarkt. Med ett average BPM på 262.22. Så fick stanna då och då, energidryck innan löparrunda, never again.

 

Idag har jag betett mig som vanligt, skippade planerad styrketräning för att fira med min tjej att vi varit tsm i 2 månader nu. 

 

I alla fall, om man bortser ifrån söndagen så har jag klarat mitt mål varje dag sen senaste inlägget.

 

Hur blir man hatad av sportfånar nu då? Energidryck. Trust me.

 

Total tid aktiv denna veckan (hittills): 1:12:36

 

(Btw har skaffat en extern blogg som ni gärna får kolla in här)

 

   

3 kommentarer till inlägget

Thomas Svensson
1982 • Hästveda
#1
12 september 2016 - 15:12
Man kan dö av koffein. http://overdos.se/overdos-av-koffein/
Eino
1980 • göteborg
#2
14 september 2016 - 09:46
Varför tror du det? Tror mej folk bryr sig inte....
2001 • Malmö
#3
14 september 2016 - 09:55
Thomas - Jo, jag vet, drar ner så mycket jag kan på koffeinet, men att jag skulle dricka typ 7 koppar kaffe är ganska osannolikt ;)

Eino - Haha nej då, bara ett annat lame skämt från mig, mina sprotsnördiga kompisar gillar inte vad jag stoppar i mig, så utnyttjade det till en titel.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.