Snart kanske jag är där, min Målbild i sikte!!!

Idag jorde jag 8km, gick de 200m hem, selade på vovva Sr och sprang vidare 2.66km.

alltså jag är på väg mot mitt mål!

Sprang om en kille i min egna lilla spybacke oxxå, så sick, för 2 månader sen hade jag aldrig ngnsin trott att jag skulle kunna klara dessa backar, då gick jag och pustade, nu kan jag trots mycket sänkt tempo iaf ta mig upp gång på gång, lite smått stolt är jag.

Elljusspår, springer varv på 2.6km, så tråkigt nu egentligen men backarna ger mig utmaning, är faktist inne på att göra ett försök på 10km om 14 dagar typ.. men strategi.. ska man ha en sån?

Ny sträcka eller ska jag köra på min "slinga" , denna jag löper börjar jag kunna, tempo och backar börjar jag hitta bra känsla för, mitt mål är 10km och då helst utan detta elljusspårsvarvande, tror mig att det finns betydligt flackare banor, vet ej hur jag ska tänka här.

Vågen/vikten vill jag ej tänka på. hoppar över vägningen denna period, vill ej bli besviken.

men.. jag har börjat snegla på vad jag sätter i mig.. sjukt även det kunde jag inte tro jag skulle göra men kanske naturligt nu när min utveckling i spåret går framåt.

Det är tråkigt att tänka på nyttig mat, jag ser mat som lyx, god mat, men dragit ner på portionerna iaf.
Kanske har jag dålig karaktär?

Det är tråkigt att springa varv på en kort slinga oxxå, jag vill söka mig utanför min comfortzone.. men hur jag ska göra det får jag klura på.


Har känningar på en vrist.

Blev mycket gnäll nu.

Jag når ju snart mitt mål hoppas jag, sjuuuukt!

/Over & OutVill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.