Ultravasan - Funderingar, slutsatser och nya utmaningar

Den värsta euforin efter Ultravasan har lagt sig även om jag fortfarande känner mig väldigt taggad för en ny utmaning. Botaniserar bland intressanta lopp som skulle kunna passa samtidigt som jag funderar lite på hur lång tid jag kan tänkas behöva för att vara redo för nästa långkörare (tänker 50km+).

Jag tänkte också försöka sätta några av mina tankar kring loppet på pränt så att jag kan gå tillbaka senare påminna mig. Det handlar både om saker som funkade bra och saker som jag behöver fundera mer på och/eller lösa inför nästa utmaning.

FUNKADE BRA:

Mental inställning – Jag hade bra fokus under loppet och lyckades bra med att dela in loppet i kortare sträckor att fokusera på. Här fick man ju väldigt bra hjälp av arrangörerna som hade placerat ut kontroller med perfekta mellanrum (ca 17km, 9km, 10km, 9km) och dessutom ordnat med bra skyltning som både angav hur långt det var till nästa kontroll och total sträcka till målet. Tummen upp för det!

Kläder/utrustning- Trots att jag valde ”fel” tröja (långärmad istf kortärmad) så är jag nöjd med val av kläder och skor och övrig utrustning.

 

Läs hela inlägget här

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.