Dags för nya tävlingskläder!

De sista två säsongerna har jag inte tävlat alls i den mening att jag representerat någon klubb i syfte om att kriga om placeringar. Sist jag skulle vilja påstå att jag tävlade var på Mefjellet Opp för två år sedan när jag vann min klass och då var jag anmäld med klubbtillhörighet. Nu är det dags igen. Nej inte nu direkt alltså men nästa säsong. Jag såg ett meddelande på Fejan från min senaste klubb om att det var hög tid att beställa nya tävlingskläder inför nästa säsong och då kände jag suget.

Suget ledde till ett mejl och förfrågan om jag var välkommen tillbaka och det var jag absolut. Det gick dessutom finfint att beställa kläder trots att jag inte kan betala in medlemsavgiften för 2017 förrän i december. Så, nu har jag beställt ett nytt set med klubbkläder från Trimtex i rött, vitt och med en fyrklöver så att jag ska vara redo om formen skulle dyka upp.

Jag föreläste om just mål och planer senast förra veckan och det här är en typisk liten aktivitet för att sätta lite riktning mot det jag vill göra nästa år. För jag vill göra saker nästa år och det är en lång väg dit. Det som slog mig när jag föreläste förra veckan var hur jag har saknat roliga mål inom löpningen. Även om jag visste att jag skulle prioritera jobbet högt under en period var jag inte förberedd på att hur mycket energi det skulle ta. Nu kunde jag rimligtvis inte veta att jag skulle hamna i en sits där jag de senaste 13 månaderna har skött två tjänster själv. Jag må ha en hög arbetskapacitet men det går inte att sköta dubbla tjänster och satsa på löpningen också om jag vill överleva. Även om allt är jädrigt roligt. Nu känns det som att många aktiviteter börjar landa och jag tror att förutsättningarna finns för att kunna lägga lite mer energi på löpningen.

Innan jag åkte på bihåleinflammationen i höstas kände jag att kroppen svarade riktigt bra på träningen trots blygsam mängd och högre ålder och nu känns det jädrigt peppande att få en klubbtillhörighet igen. Kan jag vara i form till sommaren? Vi får se. Det känns fullt realistiskt om jag får vara frisk och skadefri. Kan jag tävla till sommaren? Ja om vi får en regnig och fin sommar. Helst skulle jag vilja få lite tävlingar under våren också men det känns inte riktigt realistiskt att tro att jag är i en form som jag tycker är tävlingsvärd till dess. Hursomhelst så är jag pepp och jag är med klubb igen inom ett par veckor. Kläderna är i alla fall beställda!

DSC00298

Ha det,

Mackan


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.