Viktor Johansson PT

Helgens träningsläger och ny klubbdräkt är på gång!

Jag vill tackar Hallands skidförbund och Orsa Grönkllitt för trevliga dagar och ett mycket bra träningsläger.

I ett underbart vinterlandskap med fantastiska spår har vi kunnat samla viktiga timmar in i träningskontot. Att bo i stuga bara några meter bort från stadion plus helpension med god matbuffé (frukost,lunch, middag) har varit rena lyxen. Det är precis så här man vill ha det på ett träningsläger.

image

Vallning och uppladdning i stugan. Trots minusgraderna var det helt klart universalklistret som var helgens hetaste tips. 

image

Premiär i ny utrustning. Handplockade kallskidor Peltonen WCR Infra (klisterskidorna lämnade jag hemma), pjäxor Alpina CCL Marathon och kingstavarna Swix Triac 2.0 och 2.5. Jag är supernöjd!!

image

Storfräsarna jag tar rygg på.

image

I detta sällskap är det svårt att vara annat än lyrisk. Stort tack till er träningskompanjoner och numera klubbkompisar i Halmstads skidklubb. Vi fick tillsammans ihop över 100 mil på dessa dagar. Vilket gäng!!

image

Ny klubbdräkt är på gång, dock bär jag den grymt snygga Umaradräkten med stolthet.

Så här blev resultatet.

Torsdagskväll: 34 km - 2:10 h. 
Fredag fm: 34 km - 2:00 h.
Fredag em: 36 km - 2:10 h.
Lördag fm: 34 km - 2:00 h.
Lördag em: 42 km - 2:30 h. 
Söndag fm: 34 km - 1:50 h.

Totalt 21 mil på 6 pass. Nu är vi igång!

image

är en växande klubb med stora ambitioner. Den närmaste säsongen satsar vi på att vinna den halländska Eljuscupen med flera deltävlingar (om snön och vädret är med oss). Dessutom siktar vi högt på stafettvasan. Med detta lag ska vi hamna på en topp 10 placering. Men sist och naturligtvis viktigast är Vasaloppet, där vi är många som siktar högt.

Min målsättning då - det kommer snart :)

ha koll på http://vasacoachen.nu/

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.