Hemma från Spanien, dags för utvärdering

Då så. Crunch time... Hur gick det i Spanien då?


Jo, träningen gick rätt bra, två ganska korta löppass. Underbart att springa i värmen med bara linne och tights. Väldigt skönt. Sen blev det ett enkelt Tabatapass på hotellrummet som resulterade i träningsvärk i axlarna så det måste ha tagit något. Men den stora framgången när det kommer till träningen var det långa löppasset. Härligt känsla och det var faktiskt riktigt kul. Riktigt bra för den fortsatta träningen. Hade tänkt gå att träna samma dag som jag hem men för lite sömn gjorde att det tog stopp. Men det gör inget. Tar igen det under veckan då jag "bara" ska träna 5 pass. Under resan har jag lyssnat mycket på träningspoden och insett att jag ska satsa lite mer på intervaller så det blir ett intervallpass och ett långpass denna vecka.

Sen var det här med maten. Det har gått så där. Det gick bättre i början av veckan men sen blev det sämre under helgen. Det har blivit på tok för lite grönsaker. Frukten har funkat ok. Sen har det blivit mycket bröd. Svårt att undvika i Spanien. Toppade det hela med att köpa fel sallad på Pressbyrån på väg hem från Landvetter. Det var typ bara pasta i den och nästan inga grönsaker. Åt dock bara hälften.

Till sist, det som inte borde vara det viktigaste men som ändå spelar stor roll, vikten. Det blev en pytteliten ökning på vågen, +0,2 kg så det är mer eller mindre bara ett toabesök. Jag trodde att det skulle vara över ett halvkilo vilket inte hade känts ok men 2 hg är ok. Nu känner jag mig ganska peppad på att bli av med de sista 5 kg och satsa helt och hållet på Varvet.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.