6 dagar kvar till tävling

Idag är det sex dagar kvar och i takt med att väderleksprognosen blir mer och mer säker så övergår det neurotiska till enkelt undrande. Det kommer inte bli kallt. Högst troligt på plussidan hela loppet. Däremot är nederbördsprognosen fortfarande osäker hoppas jag. Jag har börjat lägga i ordning kläder och annan utrustning. Ska det regna/snöa och det blir plusgrader så behöver man 8 par vantar? Behöver man vintertajts när det är så varmt? Hur många lager två-tröjor behöver man? Om regnet öser ner, vad har en under regnstället i 20-24 timmar? Går det att hålla sig varm oavsett? 

Men kroppen känns bra nu. Där är självfötroendet på plats. Allt känns bra och skoplanen börjar sätta sig, men regnet kan komma att ändra det. Blir också intressant att se om det blir halt och hur jag kan lösa det i så fall. Startnummer 13 har jag fått. Det blir bra! Otålig nu. Hoppas att det blir 2-3 grader kallt istället och att nederbörden blir torr och lätt.

3 kommentarer till inlägget

1972 • Växjö
#1
12 februari 2017 - 19:59
Sådär, nu är regnet borttaget. Tack för det Pohlman!
1979 • Växjö
#2
14 februari 2017 - 08:34
Du har tumme med gudarna, du :-)
1972 • Växjö
#3
14 februari 2017 - 21:10
Nu är prognosen närmast perfekt! Torrt hela helgen, nån minusgrad i starten sedan 3-6 grader varmt även natten mot söndag. Möjligen aningen blåsigt och visst kan en önska sol, bara för att världen blir lite vackrare då.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.