Hella Marathon Nacht Rostock 2017

Hella Marathon Nacht

Nu ska jag bannemej göra slag i saken och genomföra ett marathon på under 4 timmar! Är det ett sammanträffande att jag fyller 40 i år och att det är vanligt med en kris då? Är detta bara ett sätt för mig att återigen få känna mig ung?

Jag har inte svaret på den frågan, men jag vet att jag aldrig tidigare har varit i bättre form inför utmaningen än nu. Jag vet också om att den formen förmodligen inte kommer att vara för evigt. Varför inte satsa när man har chansen?

Det marathon som jag har valt ut är Hella Marathon Nacht i Rostock, Tyskland. Det går av stapeln den 5:e augusti. Konstigt val, tycker ni kanske, men jag behöver fylla på vinförrådet inför sagda 40-årsfest och det gör man ju bäst i Tyskland, inte sant?

Jag kommer löpande (pun intended) lägga upp information i bloggen här om mina pass, men jag kommer också att skriva vecko-sammanfattningar på min blogg. 

Träningspassen kommer att följa marathon-schemat i Erik Wickströms bok Smart Konditionsträning. Jag har skapat upp en Google-kalender med alla de passen och gjort den offentlig, så om du vill kan du vara med mig och träna enligt samma program. Programmet håller på i 10 veckor, vilket betyder att första riktiga passet är den 30 maj, även om jag tjuvstartar lite.

Läs mer om Hella Marathon Nacht, om vad jag tycker om Erik Wickströms bok och ta del av Google-kalendern på min blogg.

Så ses vi i Rostock i Augusti! Kör hårt!

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.