Traillöpning på Ramsvikslandet

Den gångna helgen spenderades på Ramsvikslandet i Bohuslän för traillöpning, möten och planering av ett än så länge hemligt event. Vilken fantastisk plats för löpning! Och vilken härlig miljö för att träffa likasinnade!

 

 

Bodde gjorde vi i en mysig stuga på Ramsvik Stugby & Camping och på en samlad yta så finns där boende, restaurang, bryggor, strand, en mängd aktiviteter och en bastu med en magnifik utsikt. Härligt med en plats som lämpar sig för flera saker! Min familj var med då vi firade min födelsedag på lördagen och vädret bjöd på härlig försommarvärme. De har en restaurang som levererar god mat med bra råvaror men denna gång valde vi en tur in till Hunnebostrand för middag.

På söndagen hade jag stämt möte med Henrik, ordförande i den lokala klubben IK Granit som bland annat anordnar Soteledens Terrängmarathon. Vi tänkte ta en tur på Ramsvikslandet och med start utanför receptionen kl. 06 stack vi iväg. Och vilken löptur det blev. Solen gassade och vinden låg på.

 

 

Det fanns gott om klippor men även områden med lite skog och grönska samt ett litet snår som vi brötade igenom. Henrik guidade mig runt hela ön och med ett kort vad kom vi även ut på Tryggö med en rejäl vikingagrav på högsta punkten.

Har du inte besökt Ramsvikslandet? Gör det! En fantastisk plats att springa på!

Filmade några klipp från rundan, kolla gärna in filmen nedan! Men akta dig så du inte blir sjösjuk ??

 

 

Det finns skäl att återkomma till Ramsvikslandet! Spännande nyheter kommer snart. Håll utkik!

Inlägget Traillöpning på Ramsvikslandet dök först upp på Traillöparen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.