Ny målsättning!!!

Jaha, då var målet nått. Pappa satte fingret på det dagen efter Varvet. Vad har du får mål nu?

 

Svaret är att jag inte riktigt vet. Eller, egentligen vet jag men det är så stort att uttala det att jag blir fnissig bara jag tänker på det. Kommer jag verkligen klara av det? Så mycket tvivel kring vad jag kan prestera fysiskt. Om jag skulle läsa en kurs på universitetet eller något som har med min intelligens eller vad man ska kallade att göra så är jag i te ett dugg osäker. Då kan jag hoppa på vad som helst. Men när det kommer till fysiska prestationer är jag fortfarande osäker. 

Men nu skriver jag det här i alla fall. Jag ska göra en svensk klassiker! Jag har kapacitet att göra det. När jag tittar på SVTs serie om det så får jag känslan att jag borde fixa det. Kan de så kan jag.

Så nu kommer allt det roliga; att planera upp träningen. Jag kommer nog haka på Ks plan att börja med simningen. Planen blir då att lära sig crawla i höst men att redan nu till sommaren öva på att simma i öppet vatten. Till skillnad från K så är jag inte rädd för vatten och är inte jättebesvärad av att bada i kallt vatten. Sen får vi se hur det är att simma i kallt vatten. Det är ju en helt annan grej.

Sen kommer jag troligtvis köpa en racer till hösten och börja cykla. Skulle det rulla på bra så kanske det blir Vättern före Vansbro. Efter sommaren blir det fullt fokus på skidorna. Löpningen känner jag mig hyfsat säker på så jag kommer inte lägga primärfokus på det. Jag kommer självklart att springa men inte riktigt på samma sätt som inför Varvet. Svårt att förklara men det blir som klart framåt över. :-)

Skidorna är det som skrämmer mig mest. Först var det cyklingen men den skräcken har försvunnit. Nu är det skidorna… Är så rädd för att inte hinna gå i mål innan repdragning så därför kommer jag köra Öppet spår på Vasaloppet (för det är det loppet jag vill köra). Det kanske inte är samma sak som att åka ”riktiga” men jag vill inte riskera att bomma hela klassikern bara för att det är trångt i spåret.

Upplägget för sommaren kommer bli lite slappt. Ska försöka testa på lite olika grejer innan full fokus hamnar på klassikern till hösten. Ska faktiskt försöka komma ut och springa lite nästa vecka om det går att väcka mina söliga, halt förstörda löparskor till liv :-)

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.