Luftade triathlon-hojen 120 km - nådde toppfart på 60,4 km/h!

Efter flera dagars mek med triathlon-cykeln så var det äntligen dags för en ordentlig provrunda. Det blev 120 km ner mot Nynäshamn i ca 30 grader och stekande sol. 

Snacka om att jag fick tan lines!

Hur som helst så kändes cykeln - eller rymdskeppet som jag kallar den - riktigt bra. Jag klämmer enkelt 35 km/h i snitt på hyfsat raka landsvägar, och nådde upp i en toppfart på hela 60,4 km/h! 

Det är inte långt kvar till Ironman Kalmar nu, så det gäller att meka klart att nu i god tid innan. Jag ska göra ett ingrepp till har jag tänkt. Jag ska skruva i nya pads på aerobarsen för att komma upp ett par centimeter. Blir blir förstås sämre aerodynamik på pappret, men om den ökade komforten kan få mig att stanna i aeroposition längre så kommer det i slutändan bli till min fördel. 
Tillsammans med ett nytt träningsprogram (det finns massor av gratis träningsprogram på nätet) så hoppas jag kunna klå förra årets tid.

Nå väl. 

Just precis nu är det dock fullt fokus på Stockholm Marathon som jag ska springa för fjärde året i rad! 

Jag kommer nog tyvärr inte kunna klå förra årets tid på 3 timmar och 16 minuter ens med världens bästa PWO, robot-ben och medvind, men hoppas på i alla fall 3:30-3:40. 

Gott så.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.