Viktor Johansson PT

Träningsresa till Mora

 

Vill du utveckla din åkning eller hägrar kanske ett Vasalopp nästa år? 

FÖR VEM: För alla som gillar längdskidor! Har du sedan ambitionen att åka Vasaloppet är detta en perfekt förberedelse Oavsett motiv och så länge du gillar längdåkning så tycker vi att du ska hänga med!

Våra instruktörer har tillsammans åkt i mål i Mora mer än 30 gånger och vet det mesta du behöver veta för att få en bra resa i fäders spår. 

AVRESA från Halmstad: Torsdag 18 januari kl. 08:00

HEMRESA från Mora: Söndag 21 januari   kl. 13:00 

PRIS:  4 500 :-  4 200:- (för medlemmar på Golfarenan)

Du åker tillsammans med våra kunniga instruktörer i Mora i två och en halv dag. Vi åker skidor i Vasaloppsspåren mellan Mora och Oxberg samt i de fina spårsystemen runt Hemus/Mora Skidstadion. 

Träningsresan innehåller totalt 6 pass (10-15 h). Under träningspassen går vi igenom den klassiska skidtekniken och ger dig individuell coaching på vägen mot att bli en effektivare och snabbare skidåkare. Under en av kvällarna håller vi dessutom en vallakurs där du får lära dig att valla för bästa fäste och optimalt glid. Vi diskuterar också utrustning rent allmänt under skidpassen. 

Vi bor centralt i Mora i fyrabäddsstugor i Moraparken. Skidspåren (inkl. elljusspår) ligger inte mer än ett stavtag från boendet. Helpension ingår i priset, men inte mat under resan upp & ner. 

På lördagen Den 20/1 går det 45 km långa Moraloppet (seedningslopp till Vasaloppet). Vi ordnar transport till starten i Oxberg på morgonen för de som vill åka. Anmälan till Moraloppet sker på egen hand. 

Har du frågor eller vill du boka - gör så här: 

Mejla info@golfarenan.se eller ring 035- 241 19 20 

Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller. Gruppbokningar på fyra personer eller flera har ytterligare 10% rabatt på priset. Sista anmälningsdag är 20/12. Observera att anmälan är bindande. 

Inbjudan hittar du här

http://vasacoachen.nu

https://www.facebook.com/Vasacoach/

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.