Kontorit enligt VD

like it was 08

På planet ner till löparresan blev jag introducerad för Cissi och Malin. De var löparbloggare för Mittval och jag älskade dem direkt. Minns det som de skulle springa tjejmilen och var lika roliga som smarta. 

Det blev en oförglömlig vecka. Nisse sprang typ fler femmilare än det fanns träningsdagar. Jag minns att jag fick hålla i elitpass där jag var svagaste länken. Bernhard introducerade löparlunget. Olle skrev på nån bok mellan träningarna. Peter, Cissis man, hade en ständig tennisstyle efter joggen. Och de då berömda "Mittvaltjejerna" sprang och bloggade upp stämningen.

I veckan satt jag i Malins soffa i Sundbyberg (jo, jag fick ett särskilt öga till henne) och kände träningsabstinensen klia i benen. Drog på mig korta tight och tischa innan jag kollade ut. Mörkt kallt å regning. Då jag inte bor där (ännu) fick jag fråga om det fanns nån jacka att låna. Det gjorde det. En från 2008. 

Så. Med en vackert röd jacka, med minnen från resan, gav jag mig ut i den svenska höstmörkret. Glad och tacksam över vart livets löparresan fört mig.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.