Veckans träning v.49

Trots december så har jag ännu inte gett upp hoppet om att vara en springande människa. Ärligt talat så är väl springa det enda vettiga jag gör nu för tiden. Resterande tid av dygnet hänger jag på mitt nya jobb eller ligger i soffan. Eller äter.

Inget ont om att äta, men just nu vill jag mest äta av fel anledningar. Inte så mycket för att jag är hungrig eller behöver energi utan mest bara för att liva upp stämningen. Och det är väl inte direkt morötter eller spenat som man livar upp stämning med. Nä, choklad ska det va. Eller fika med jultema. Och många koppar te.

Decemberlivet..

Men nu skulle det handla om förra veckans träning!

I måndags var det jättefint väder, så att rasta benen i 10km var inga problem alls. Tisdagen innehöll styrketräning (om än en lite mesig sådan). I onsdags fixade jag 8km på löpbandet trots en del tvivel och tristess. Sen latade jag mig i soffan i två dagar innan det blev helg och jag tyckte att jag hade samlat ihop tillräckligt mycket med energi för att kunna springa igen. Lördag och söndag fick bli löpdagar med långpass och distans. Söndagens mil motiverades enbart av att få ihop tillräckligt med kilometer. Väl ute var det ju hur gött som helst, såklart.

Som ni märker så går bloggen på lite sparlåga just nu. Men det handlar enbart om att livet i december är tufft som attan. Det gäller att hushålla med den lilla energin man har, och den verkar ju inte direkt öka av stort fika-intag. Typ tvärtom istället..

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.