Packa, packa...

En liten paus i packandet får det bli nu. Skidor, varma kläder och födelsedagspresenter till blivande 10-åringen. Inget får glömmas! 

I morgon åker vi lite norrut för en långhelg med skidåkning. Unga dottern fyller 10 och ska få fira sin födelsedag med skidåkning. Det har varit hennes önskan så länge och i år gick det att få till. Högsta lycka alltså! 

Målet för resan är Järvsö. På vägen upp stannar vi strax före Järvsö, i Harsa, för att åka lite längdskidor. Sen två dagar i Järvsöbackarna och så hem på söndag via Harsa för lite mera längd. Så är planen. Men. Som ni vet, ni som hängt med ett tag, så blir våra semesterresor sällan som det var tänkt. Det är mer regel än undantag att någon är sjuk, gipsad, skadad eller något annat. Så även denna gång, varför ändra liksom?! 

Unga dotterns arm är gipsad. Tack och lov bara en liten skada så det finns goda förhoppningar om att hon ska kunna åka skidor ändå. Och så stora dottern, som fick hög feber i början på veckan och nu ligger till sängs. Feberfri förvissso, men knappast inte så pigg. Ja ja, vi är ju vana,  så vi kommer få en bra resa ändå. Vi får dela upp oss lite, så brukar det bli ganska bra. Men är det ändå inte lite typiskt? 

Vi laddar med böcker, stickning, lite goda saker och så några spel. Blir det så att vi får stanna i stugan får vi göra det mysigt där. 

Men åhhh vad jag önskar att allt bara skulle funka nångång och att det inte skulle hända nåt. Är det verkligen för mycket begärt?!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.