Nora Marathon 3:37 17 mars 2018

Nora Marathon 3:37 17 mars

Ja jag var lite lopp sugen faktiskt och det skulle bli helt fantastiskt väder så jag och Martin åkte upp till Nora för ännu ett långpass.Det gjorde inget att jag hade nattpass sedan.

Det hade gått en vecka sedan Skövde och jag hade fortsatt och köra mina pass i veckan tror dock att jag vilade i fredags annars blev de 5 km på söndagen efter Skövde sedan mellan 10-19 km, en vanlig vecka.

Det var ett litet lopp och vi körde i god tid dock lite ouppmärksamt tillfälle och vi körde fel kom i inte så god tid ändå. Nora är ett helt fantastiskt litet samhäller med vatten runtomkring och funktionärer och anhöriga som hejade på oss. Vi kom dit efteranmälde oss och hälsade på Hasse och även David som hade kört förra helgen det finns fler ultralöpare som kör på=)=), Det var ca -5 när vi startade och arrangörerna hade hjälpt oss genom att grusa banan och tomringt efter en grusbil så fantastiskt bara för att vi ska kunna springa.De sa vi inte behövde icebugs och det stämde även om man vissa sträckor fick ta det riktigt lugnt. Hade mina Hoka ATR som nu börjar gå  sönder i den mån att de knappt är löpbara. Tog det lugnt i början men det var många som gasade på ordentligt fanns juäven halvmarathon löpare och kvartsmarathon löpare. Vi körde 4 varv vi som körde Marathondistansen en jättefin bana genom skogen och förbi fina bondgårdar som hade tagit ut sina hästar och kossor jag njöt i fulla drag. Det fanns gott om vätskekontroller och de hade satt ut markeringar för distansen runt varvet vilken service=)=).

Varven flöt på lite vind och jag vågade lämna min jacka. Flera delatagare hade beskrivit banan som kuperade och att sista backen var som vägg, jag tyckte väl inte riktigt det men vist det var en bra backe i slutet. Mina ben var lite tunga och jag försökte ändå trycka på lite och kom ändå ifatt några starka triathlon tjejer. Jag njöt och det flöt på tog lite banan och cola och magen höll sig det var helt enkelt en perfekt dag för löpning.I sista backen på sista varvet kom jag ifatt Hasse . Han är så stark och kom i mål där Martin väntade. En efterlängtad dusch och lite skönt mingel i omklädningsrummet visade sig att jag kom två och att mitt startnummer hade vunnit en fantastisk vinst.  Ett tjog med fina ekologiska ägg, så bra och jättefin vinst. Nora Marathon är också ett väldigt bra arrangemang och fina eldsjälar som håller i tack . Tänkte att nu skulle kroppen vila lite men nej det går bra fortsatt

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.