En Svensk Klassiker 2019

Då var det bestämt, det blir en klassiker 2019:)

Blir ett spännande projekt som småbarnsförälder med fyra barn:)

Har vart sugen några år men aldrig kommit till skott, har inbillat mig att min löpning skulle påverkas av all annan träning. Men efter fotskadan i vintras så har jag insett att det kanske är bättre att variera träningen mer, för att inte belasta foten för mycket. Kommer iaf bli en spännande resa då jag inte åkt längdskidor på många år och även då hade jag ingen teknik. Cykla har jag heller inga erfarenheter av så kommer bli mycket träning på cykel i höst och vår. Samma med simningen är väl egentligen den jag är mest orolig över eftersom man aldrig simmar något. Får jag bara till träningen så ska det nog gå vägen.

Sitter just nu och planerar in lite hur jag ska lägga upp träningen i höst för att vara så förbered som möjligt till Vasaloppet som blir första loppet. Fick hem cykeln igår och satt ihop den idag, fick även hem rullskidorna idag som också ska monteras. Nu är det bara få till träningen så ska allt gå vägen. Tänkte försöka vara så aktiv som möjlig med att lägga ut här hur träningen går osv.

För dom som vill ha bättre uppdatering så är det bara följa mig på Instagram.

2 kommentarer till inlägget

1982 • Stockholm
#1
18 december 2018 - 21:55
Hej Magnus.
Hur har det gått med träningen hittills? Jag genomför samma resa som du, med start VL 2019, vore kul att följa med på din resa också!

Jag har i princip köpt in allt material för tävling, träning, alla anmälningsavg och planerat för alla resor. Efter fyra månader på rullskidor så ställde jag mig idag på längdskidor för första gången, det var en unik upplevelse!

Var kan jag följa din resa?
1986 • Eskilstuna
#2
2 januari 2019 - 12:05
Hej Martin! Om du använder Instagram så kan vi följa varandra där:)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.