forsbackarunner

Höstlöpning i fina skogar!

 

Förra veckan gick mest i förkylningen och hostans tecken. Jag blev krasslig på söndagen och som sämst kändes det tisdag-fredag. Dessa dagar blev helt utan löpning och jag kände hur ben och rygg mjukades upp dag för dag. Benen blev alltså piggare men huvudet och orken var inte på topp. Tog upp löpningen i lördags igen då jag och Emma körde till Söderåsgården för veckans lördagsträning.

Vi var ett glatt gäng som sprang 12km i vackert höstväder! Bra tajmat då det regnade rejält medan vi körde dit och även igen när vi hade sprungit färdigt. Anna ledde oss på fina vägar och stigar. Tack för en mycket fin runda Anna! Tempot var så att alla kunde hänga med och det är det som är så härligt med dessa träningar. Självklart rejsar vi ibland och speciellt på slutet då det brukar bli fri fart. Efteråt så fikade, snackade och mös vi i klubbstugan.

I söndags var vi femton härliga löpare från när och fjärran som sprang ett 3-timmars pass med start i Röstånga. Roger Löfström var ledare för detta evenemang och hade bjudit in till en mycket fin runda. Tack Roger! Det var en kall, krispig morgon och i Perstorp hade en kollega till mig frost på sin gräsmatta. 

Här kan ni läsa hela inlägget!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.