Viktor Johansson PT

Vintern närmar sig - här är det fullt upp

Vintern närmar sig - fullt upp

Det märks att hösten är här och att många börjar sin träning mot kommande utmaning.

I veckan har det varit rullskidpass för Vasagrupperna och även flera privata tekniklektioner. Dessutom har vi börjat skissa på kommande dagsläger, träningshelger och naturligtvis vår årliga glidarresa som även i år går till Vasaloppsarenan. Håll utkik, mer info kommer??

 ??Viktor Johansson PT

image

Jag och Anders körde först en timme teknik ute på rullskidorna för att sen avsluta passet inne på stakmaskinen.  Här ser vi en jättebra teknikövning där du med hjälp av gummibandet gör att du måste hålla emot med höften vilket också skapar mer aktivering i magen. Detta är något jag rekommenderar ALLA att lägga in i sin träning med stakmaskinen.

image

Anna fick också känna av gummibandets effekt efter hennes rullskidpass. Här får hon även något att stå på för att få in känslan att hamna högt upp och långt fram. 

image

Här har vi tjejerna som igår startade sin resa mot vinterns utmaning??Under hösten kommer vi blanda skidspecifika träningspass med stort fokus på Vasaloppet 2019

image

Stor eloge till torsdagens startfält då tjejgruppen trotsade busvädret. Alla 13 imponerade stort

image

Gör som dessa??sätt upp ett mål tillsammans, träna tillsammans och uppnå målet tillsammans. Idag ställde de sig på rullskidorna för första gången och startade sin satsning mot öppet spår tillsammans??

Kontakta mig idag

viktor@golfarenan.se

telefon: 0705 50 87 09

https://viktorjohanssonpt.se/

 

 

 
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.