Årets första halvmara och årets första personbästa

Örebro AIK halvmaraton blev årets första halvmara. Känslan hade varit bra efter de säsongsinledande milloppen, men uppladdningen inför loppet blev en besvikelse. Veckan innan blev jag krasslig och hängig och lyckades bara få in ett enda dåligt löppass, där jag dessutom hade skyhög puls, så det kändes ju inte hoppfullt. Men trots detta gick loppet över all förväntan!

Resten av inlägget finns att läsa här.

3 kommentarer till inlägget

1973 • Växjö
#1
24 april 2019 - 23:28
Hoppla här gick det undan fast du inte trodde det. Hade jag varit betydligt snabbare hade jag kanske kunna se dig i Gävle. Ska dit själv, men jag kommer vara typ 30 min långsammare. det blir mitt premiärlopp på den distansen.
1981 • Örebro
#2
25 april 2019 - 08:04
Spännande med premiär på halvmaran! Hoppas det går bra. Är målet att fixa under två timmar?

Förhoppningsvis fixar jag under 1:30 nu så att jag kan "släppa" halvmaran lite och gå all in på sub 40 på milen (och givetvis även Stockholm marathon) :)
1973 • Växjö
#3
25 april 2019 - 21:38
Målet är att springa, ha det trevligt, skapa uppmärksamhet för springmotcancer.se och samla in pengar till kampen mot cancer.

Man ska aldrig vara för säker på nåt, men jag har sprungit 2 mil på träning ett par gånger på två timmar nyligen. Tycker att jag borde kunna glida fram i det tempot med fint väder och lite publik. Mitt mål är inte själva löpresultatet i år. En kvart hit eller dit spelar ingen roll nu.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.