RunTobyRun!

Nej, nej, nej

12 dagar och 10 timmar kvar till start i New York och här sitter jag på tåget till jobbet med ont i ryggen – igen. Plus att jag känner mig lite uschlig, som om jag håller på att bli sjuk…

Hade egentligen bara tänkt cykla och gå lite på löpbandet igår, men bestämde mig för att avrunda med några kilometer i 6:30-tempo och det skulle jag kanske inte gjort. Efter ett tag började det ömma lite i ryggslutet – inte så att det högg till, men tillräckligt som varningssignal för att kliva av löpbandet.

I dag känns det inte bra alls. Det är inte lika illa som när eländet började, men det känns som att jag backat bandet två veckor och att – i värsta fall – all tid jag lagt på rehabövningar och träning varit förgäves. Till råga på allt strular tågtrafiken och framför mig har jag en riktig innesittardag på jobbet: möte, möte, möte. Usch! Gäller att ta tillvara på alla tillfällen som ges att sträcka på ryggen!

Åsså känns det som att jag ska bli sjuk… Kanske har det ett samband med ryggen, att det är kroppens sätt att säga åt mig att ta det lugnt några dagar. Och så får det bli.

Bara tolv dagar kvar… Men än så länge har jag inte gett upp utan kan jag se mig själv i startfållan på Staten Island. Håll tummarna!

RunTobyRun!

4 kommentarer till inlägget

Christer Bertel
1953 • Uddevalla
#1
22 oktober 2019 - 10:04
Lider med dig,håller tummarna att du grejar det :-)
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#2
22 oktober 2019 - 19:09
Tack Christer!
Fredrik Mindelsohn
1971 • Floda
#3
27 oktober 2019 - 20:36
Segt och trist! Håller tummarna!
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#4
27 oktober 2019 - 22:00
Tack, Fredrik!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.