Sorgligt

Men jag kommer att fortsätta regga till den dag då Garmin Connect inte längre kan ladda upp pass till servern, och jag får en "404 page not found" när jag försöker nå index.html

Funbeat är och har varit mitt digitala hem i tretton år. Det var här jag lärde mig springa, styrketräna och klättra. Jag tog blått bälte i ju-jutsu. Jag tog rött kort i klättring - jag som är höjdrädd! Jag, som saknar lokalsinne, försökte lära mig orientera. I avsaknad av löpsteg med markfrigång började jag med traillöpning.

Så galet mycket kul jag haft här, och så enormt många sköna lirare jag fått snacka med.

Vi kanske ses på Jogg, för det är dit jag drar när Funbeat stänger en gång för alla.

4 kommentarer till inlägget

1978 • Åkersberga
#1
3 december 2019 - 10:51
ser att du också kör airtrim. vilket filter har du ? jag kan tycka att det blir väldigt tungt att andas ibland, svårt att köra tuffare pass med den.
Annica Johansson
1973 • Stockaryd
#2
3 december 2019 - 11:21
Det vanliga, inte astmafilter, räcker för mig. Man får frusta till ibland så inte fukten blir kvar på utsidan, är det kallt nog kan den frysa till en skorpa :-)
1978 • Åkersberga
#3
3 december 2019 - 11:50
vanliga distanspass upplever jag inte några problem men så fort jag ska köra intervaller eller backar och måste ta i hårdare och andas mer tungt så blir det jättejobbigt, känns lite som att andas i ett sugrör..
Annica Johansson
1973 • Stockaryd
#4
3 december 2019 - 11:53
Har du astmafilter?
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.