PIGGELINA.SE

Förinställda inlägg

Jag erkänner. Jag ska åka till värmen. Missa tomtegröten och hela baletten. Till förmån för löpning i shorts och linne. Och så säger mina mobilberoende barn att vi ska ha en mobilfri semester. Att vi ska dra mobil-låde-grejen till det yttersta.

lions head

Alltså tanken är god. Jag vet hur jag kan slösa dyrbara semesterminuter på att vara arg över ett trögt internet och bilder som inte laddas. Hur jag kan bli stressad över saker som inte funkar från andra sidan jordklotet. Jag vet också att det kommer att kännas konstigt att inte få lägga ut lite turkosa vågor i ett annars grått instaflöde. Men ok, när ens kids föreslår något så helt wild and crazy så är det väl inte de mobilberoende föräldrarna som ska bromsa…

När förslaget kom upp tänkte jag att bloggen liksom skulle gå och självdö om det inte kom ett inlägg på flera veckor. Jag bestämde mig för att skriva inlägg i förväg och programmera publicering under tiden jag är borta. Med 13 dagar till avresa har jag inte lyckats författa ett enda ett… Så det ser allt annat än ljust ut inför julledigheten.

Så. Om ni vill ha något att läsa över jul. I fall jultidningarna tar slut och ni tröttnar på böcker, pussel och brädspel. Då måste ni hjälpa mig. Ge mig förslag på spännande saker ni vill veta mer om. Fråga saker. Tvinga mig att anmäla mig till nått. Så lovar jag att det kanske i alla fall dyker upp något inlägg medan jag är borta.

Så kommer inläggen från semestern från Toronto flygplats på vägen hem. För då ska vi visst få internet igen sägs det…. och 15 timmars väntetid!

Inlägget Förinställda inlägg dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.