Semester på Maldiverna

Semestrar på Maldiverna är de mjuka solstrålarna, paradisstränderna, det turkosa havet och en bekymmersfri avkoppling i en hängmatta under en palmträd. Det är en sådan resa till Maldiverna, trots priserna, som nästan alla turister föreställer sig i sina drömmar. Och vi, efter att ha läst recensioner på Internet om en oförglömlig semester på Maldiverna, beslutade äntligen att koppla av där de bästa stränderna i världen är.

 

Nyligen tog vi isär fotografier från denna resa till paradisöarna hemma, och minnen flödade över mig. Jag bestämde mig till och med att skriva en artikel om hur vi självständigt förberedde oss för denna resa. Jag kommer att ge praktiska råd om vilket hotell som är bättre att välja på Maldiverna (det dyraste eller billigare), samt rekommendera vad man ska se och var man ska åka på en utflykt. Jag kommer också att visa mina bilder på Maldiverna med snövitstränder och dela min recension om resten. I allmänhet har vi haft vår semester där så mycket att vi gillade att resor till maldiverna när som helst på året!

 

Semester på MaldivernaSom det visade sig är semestrar på Maldiverna mycket populära bland ryska turister. Inte bara romantisk utan också familj med barn. Varför? Det låter dig bara vara borta från civilisationen och samtidigt inte förlora i komfort. Hans huvudhemlighet är att genom att betala ett rimligt pris för en resa för en vecka eller två till Maldiverna, kan du bokstavligen hitta dig själv på en öde i en lyxig miljö.

 

Först och främst lockades vi av dessa fördelar med en semester på Maldiverna:

 

Kombinationen av klart havsvatten, vackra kokospalmer och snövit fin sand med bra väder och ett milt klimat (det finns inga problem med acklimatisering) är idealisk för avkopplande älskare eller par med barn, liksom för fullständig avkoppling i tystnad från buller från stora städer.

Maldiverna är en av få turistmål vars vackra foton i broschyrer är helt sanna.

 

Den fantastiska undervattensvärlden i Laccadive Sea gör dykning på Maldiverna och tittar på livet för korallrevets invånare verkligen oförglömligt. Välj ett bra hotell med ett husrev om du gillar att snorkla och utforska världen under vattnet.

 

Naturen har så generöst försett Maldiverna med orörd skönhet att de helt enkelt inte har några konkurrenter, och de kan helt enkelt inte hitta en andra plats i världen.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.