Det är enkelt att hitta till Öland! #ÖLANDMARATHON

Rutten är platt och enkel att köra, bra för PB: s! Priser till alla vinnarna i varje klass samt till de totala vinnarna. Vinnaren i kvinnan och vinnaren av det manliga loppet vinner en middag för två på Kalk i Löttorp.

Jag kommer från Danmark till Sverige varje år i början av juli. Vanligtvis förstörs dock min kondition snabbt eftersom jag alltid deltar i fyra dagar för världens bästa festival Öland Roots.

Maraton med Blå Jungfrun i sikte. Blå Jungfrun, även känd som "Blåkulla", på engelska som ibland återges bokstavligen eftersom The Blue Maiden är en svensk ö i Östersjön. Det ligger i Kalmarsundet, mellan fastlandsprovinsen Småland och ölandsprovinsen Öland.

Den 25 juli 2020 testas mina ben på allvar när jag måste springa på min favoritön strax efter att jag bara har festat en hel vecka.

Jag kommer att prata med mina vänner när vi vanligtvis träffas i Kalmar för att träna efter festivalen. Saknar bara en displayport kabel för att visa min fantastiska power point-show, som fortfarande inte är klar..........

Jag ångrar alltid mitt svenska som jag fortfarande förbättrar. 
Jag hoppas att hela gruppen kommer till Kalmar innan vi träffas på Öland Roots.
Jag och Rasmus har funderat på att springa från Kalmar till festivalen.
Kan du korsa bron? Annars kommer vi att överväga att simma eller ta en färja. Hoppas att i andra bryr sig om att ta med vårt bagage, tält och öl till festivalen. Tack i förväg

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.