PIGGELINA.SE

Folkskygg

Jag börjar bli folkskygg. Tycker samlingar är obehagliga och känner mig till och med obekväm på favoritkaffebaren jag besöker för att stödja.

Håller mina klasser på gymmet men går inte dit och tränar själv.  Passen är förvånansvärt fulla, även när vårsolen gassar utanför. Och många är äldre.

Klassen jag håller idag är mitt sista distanspass för terminen. Jag tackar för mig, och en inte helt pur-ung man i församlingen säger:

– Vi ses till hösten. Om vi lever.

Ett skämt som sätter sig kvar. Som ger mig en obehaglig känsla. Vill ut därifrån. Ut i den friska luften.

Någon stoppar mig på vägen ut. Vill prata. Fast jag vill bara ut. Utomhus. Få utrymme.

Idag blir det kaffe i naturen.

Hur funkar du? Är du bekväm i folksamling nowadays?

Inlägget Folkskygg dök först upp på Piggelina.

3 kommentarer till inlägget

1973 • Växjö
#1
28 mars 2020 - 20:18
Har inga större problem att träffa folk. Håller dem på två meters avstånd bara. Hittils har jag inte stött på en enda som hostat eller så, men jag bor ju i småland så vi ligger väl en vecka eller två till bort från spridningscentra plus att jag är rätt osocial ;)
1958 • Borlänge
#2
30 mars 2020 - 12:40
Lite nojig blir man, körde mitt sista spinningpass i lördags då jag meddelat att jag tar Corona-timeout som ledare. Jag kommer att förlägga all min träning utomhus på egen hand.
1981 • Linköping
#3
30 mars 2020 - 13:57
Är inte så orolig för egen del, men kom på mig själv med att hålla andan när jag sprang förbi äldre personer i skogen i helgen. Tänk om jag har det utan att veta om det och andas på någon (ute eller inte!)!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.