Solig vecka

En ganska skön vecka har gått. Min smärta i baklåret finns där så jag tar det lugnt på passen. Nu har jag distansarbete, dvs spenderar mina dagar hemma 4 dagar i veckan. Ett snabbt beslut var att springa en kort runda på knappa 7 km alla dagar jag jobbar hemma. Måndag, på jobbet, lämna 5 på morgonen och kom hem lite före 19, ingen löpning. Tisdag turen med min fru, onsdag själv, torsdag med frun och fredagen blev det eftermiddagslöp med löpargänget. Det blev en lite längre tur på söndagen med löpargänget. Summa denna vecka 45 km (7, 7, 7, 10, 15), utan att jag pressat något. Känner av låret vid uppförsbackar.

Annars börjar jag tycka om att jobba på distans. Man får ganska mycket gjort när familjen lämnat huset. Morgonen är lite ineffektiv, jag vaknar alltid 4:45. Nu har jag arbetsplatsen i sovrummet. Så det arbetet kan först börja efter skolan börjat. Men jag kan ju svar på mail osv.

 Hoppas nu bara att låret släpper trots att jag springer ofta men lugnat. Mål kommande vecka 30 km

 

En liten reflektion. Jag tog ju beslutet att inte dricka alkohol mitt 50:nde levnadsår. Det är inga större problem. Kan tycka att grillningen har blivit tråkigare och saknar ibland ölen/vinet på kvällen då det varit körigt för att slappna av. Dryckesmässigt så  finns det ju idag ganska många bra helt alkoholfria öl. Den stora fördelen är att nu sover jag bättre, utan alkohol i kroppen och man har aldrig baksmälla. Kan tyckas oroande att jag hade baksmälla ganska ofta, men jag har på senare år fått baksmälla bara efter 2 öl. Vet inte varför.

God natt. I morgon blir det en tidig morgon, vi har ju ändrat tiden….

1 kommentarer till inlägget

1971 • Lillestad
#1
30 mars 2020 - 06:17
dock försov jag mig med 55 min. Kroppen har inte ställt om sig ännu...
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.