Ladbrokes Test | Aktuell erfarenhet av spelleverantören

Vi tittade närmare på Ladbrokes i den här recensionen: Hur jämför bonusar, spelerbjudanden och odds med tävlingen?

Förutom William Hill är Ladbrokes den största och mest traditionella engelska bookmaker på sportspelmarknaden. (https://www.gamblingguy.in/review/ladbrokes/)

Spel har erbjudits under Ladbrokes-namnet i mer än 100 år, och onlinespelportalen lanserades 1998.

Medan Ladbrokes har varit huvudfokus för Storbritannien tidigare har företaget nu börjat erövra världsmarknaden steg för steg.

Under detta publicerades den tyska webbplatsen Ladbrokes också.

Ladbrokes värderar med ett fantastiskt vadslagningserbjudande, en mängd olika vadslagningsalternativ och är ett av de bästa namnen inom sportspelningsbranschen.

Endast de relativt magera oddsoddarna förhindrar Ladbrokes från en topposition i vårt testleverantörstest.

Ladbrokes spelprogram - test & erfarenhet

Som de flesta engelska bookmakare har Ladbrokes ett mycket brett utbud av spel från alla typer av sporter.

Det stora urvalet av hästspel är också vanligtvis brittiska - fans av ridsporter kommer att ha mycket roligt med Ladbrokes.

För oss är fotboll det viktigaste - och även här är Ladbrokes en av de bästa leverantörerna av onlinespel som vi har testat.

I fotbollssatsningar kan du hitta alla tänkbara ligor i Ladbrokes-erbjudandeserbjudandet, för varje spel finns det ett stort urval av specialspel och specialspel.

Ladbrokes har också satt upp ett trevligt erbjudande för tyska vadslagare med preferenser för inhemsk fotboll.

Från Bundesliga ner till regionala ligor kan du satsa på alla spel med många olika spelalternativ och många satsningstyper.

Endast de bästa ligorna saknas i de tyska Ladbrokes fotbollsspel, vilket ur vår synvinkel inte är så svårt.

Live-satsningsområdet är också perfekt.

Förutom det vanliga fokuset på live fotbollsspel erbjuder Ladbrokes Live Betting ett antal andra intressanta sporter i live-betkonsolen - det finns många olika alternativ för varje evenemang.

Är Ladbrokes allvarligt? - Säkerhet och spelarskydd

Ladbrokes är förmodligen den bookmaker med den största traditionen världen över, företaget har erbjudit satsningar i mer än ett sekel.

"The Big Red", som Ladbrokes kallas i England, driver nu cirka 2 700 spelbutiker i Storbritannien och befinner sig i en konstant duell med den andra jätten William Hill för nummer ett på ön.
Företaget har för närvarande cirka 16 000 anställda internationellt och är noterat på London Stock Exchange - du kan knappast hitta mer säkerhet!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.