Advokat för bilolyckor i Kalifornien

Ledande bilolyckadvokat i Kalifornien

Bilolyckor skadar och dödar människor varje dag. När dessa olyckor orsakas av vårdslöshet från en annan person finns det en åtgärd men du behöver en erfaren lawyer car accident . Den skadelidande och de skadade familjerna kan väcka talan eller krav mot den eller de ansvariga parterna för att få tillbaka förlorade inkomster, medicinska utgifter och ekonomisk kompensation för smärta och lidande. Vårt advokatbyrå ägnade sig åt att få våra kunder den maximala ersättningen från vårdslösa eller vårdslösa förare som kan orsaka förödelse genom att orsaka skador på ett autoolycksoffer.

Nakase Law Firm är en av de bästa advokaten för personskada i San Diego, Kalifornien, för skadade förare som drabbats av sprickor i ben eller ortopediska skador.

Hur kan vi hjälpa?
Nakase Law Firm expert personal injury lawyer är specialiserade på bilolyckor. Våra advokater och personal kan undersöka omständigheterna i en olycka och stämma för maximala skador för att se att våra kunder får det de behöver för att täcka medicinska räkningar, förlorade löner och smärta och lidande. Eller så kan vi förhandla med ett försäkringsbolag och se att du får en bra affär.

Vad ska du göra i händelse av en olycka?
Kontrollera först på platsen alla berörda passagerare, förare och fotgängare. Om de behöver medicinsk hjälp, ringa ambulans omedelbart. Flytta inte någon som är medvetslös eller rapporterar nack- eller ryggsmärta såvida inte deras liv är i omedelbar fara, till exempel en brand.

Se till att ringa polisen för att rapportera dödsfall, personskador eller betydande skador på egendom och begär en polisrapport om olyckan. Skaffa namn och märke nummer på officerare som kommer till scenen. Ring polisen, begär en polisrapport
Fotografera alla involverade personer inklusive deras körkort och försäkringskort
Fotografera alla involverade fordon inklusive registreringsskyltar, skadorna och platserna för resten av fordonen
Fotografera gatunamn, trafikljus och skyltar
Fotografera alla glidmärken
Fotografera vittnen och få sina telefonnummer och adresser
Bevara bevis genom att fotografera dina skador
Sök omedelbart läkare om du är skadad
Se till att du inte gör det
Erkänna inte någon grad av fel
Prata inte med den andra sidans försäkringsbolag utan att först ringa vårt kontor. Kom ihåg att försäkringsbolaget vill ta ett inspelat uttalande för att skydda sig, inte du. De representerar de människor som skadade dig och de försöker minska deras ekonomiska ansvar.
Ge inte ett inspelat uttalande till någon, särskilt försäkringsbolag, de kommer att använda ditt eget ord mot dig senare i fallet
Låt inte din bil dras till deras trädgård. Få i stället den bogserade hem.

När du närmar dig förare, var samarbetsvillig och artig, men ber inte om ursäkt eller erkänna att du till exempel bryter mot rätten eller kör rött ljus. Om du gör det kan du medge att du är ansvarig.

Se till att fråga alla förare om deras namn, körkort, telefon och adress. Ta ner registreringsskyltar och försäkringsinformation från alla involverade förare. Få också passagerarnas namn, adresser och telefonnummer. Om det finns vittnen, skriv ner deras version av vad som hände och deras information också.

Vad du ska göra efter att du åker hem
När du går hem eller strax efter, kontakta ditt försäkringsbolag och inte ljuga eller förmedla vad som hände eller de kan neka täckning om du har fångats. Få en kopia av polisrapporten, vi kan hjälpa dig med det.

Fotografera din bil och eventuella skador på den. Det kan hjälpa ett fall att också visa bilen före olyckan.

Om du är skadad, se till att du registrerar besök hos läkare och andra läkare, läkemedel och behandlingar som de ordinerar och vad du har spenderat på dem. Anteckna hur du känner dig fysiskt och mentalt på grund av kraschens inverkan.

Skriv ner all förlorad tid på jobbet, notera vilka aktiviteter på jobbet eller hemmet som du inte längre kan delta i och berätta hur vrakets efterdyningar har påverkat ditt familjeliv.

När du har gjort allt detta, ring The Nakase Law Firm för att söka rättvisa och kompensation för vad som har hänt dig. Vi utövar lag över hela Kalifornien.

När anses en förare vara försumlig?
Otillåten drift av ett fordon kan ta många former. Här är några av de vanligaste:

Berusad körning
Överdriven hastighet
Användning av mobiltelefoner
Ouppmärksamhet
Underlåtenhet att anpassa sig till förhållandena
Faror vid vägbanan
Distraktion
Somnar
Street racing

Anställ den bästa advokaten för bilolyckor och personskadespecialister i Kalifornien

För att få en gratis utvärdering av ditt ärende, tala med en advokat som förstår komplexiteten i fordonsolyckor. Vi har vunnit stora priser för våra kunder i flera år. Vi har erfarna advokater och experter som kommer att gå ut för att representera dig för maximala skador. Ring teamet på The Nakase Law Firm för första samråd.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.