Erfaren advokater som kämpar för att maximera kompensationen för skadade kalifornier

Om du är skadad eller om en nära och kär har blivit dödad på grund av en bilolycka i Kalifornien, förtjänar du att en erfaren lawyer car accident står på din sida och letar efter dina bästa intressen vid varje tur.

Tusentals bilolyckor i Kalifornien resulterar i allvarliga, livsförändrande skador varje år. Tragiskt nog leder många också till döden. Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) dör faktiskt över 3 000 människor i motorfordonsolyckor i Kalifornien varje år.

Enligt nationella kraschdata finns tre av USA: s farligaste vägar, I-101, I-15 och I-10, i södra Kalifornien. I-101, bättre känd som "Hollywood Freeway", är för närvarande rankad som den enskilt farligaste vägen i Amerika.

Så personal injury attorney på The Nakase Law Firm har decennier av erfarenhet av att hjälpa trafikolyckor att få varje öre de förtjänar. Vi vill kämpa för det också i ditt fall. Vänligen kontakta oss online eller ring vårt kontor för att schemalägga, konsultation utan skyldigheter och lära dig mer om dina rättigheter.

Nakase Law Firm är en av de bästa advokaten för personskada i San Diego, Kalifornien, för skadade förare som drabbats av sprickor i ben eller ortopediska skador.

Vad gör en bilolyckadvokat?

En advokat för bilolyckor är någon som representerar dina bästa intressen, skyddar dig mot försäkringsföretagens taktik och letar efter dina juridiska intressen.

För många gör misstaget att möta ett försäkringsbolag på egen hand. Försäkringsleverantörer är stora företag med omfattande resurser och mycket juridisk sofistikering. Genom att anställa en advokat för bilolyckor kan du kontakta försäkringsbolagen på lika villkor.

Vi hanterar alla aspekter av våra kunders påståenden för dem, från utredning och förhandling till avveckling eller rättegång.

Steg att ta efter en bilolycka

Stegen du vidtar efter en bilolycka i Kalifornien - både på scenen och på dagarna därefter - kan ha en enorm inverkan på banan för ditt krav.

Vid scenen av en bilolycka
Om dina skador inte förbjuder det, ring 911. Du vill ha en polisrapport och kontrolleras av EMT innan du lämnar olycksplatsen. Du bör också ringa ditt eget försäkringsbolag för att rapportera olyckan; de kanske vill skicka en justerare till scenen för att bedöma skador.

Se till att du inte föreslår att du har fel för olyckan när du pratar med polis, EMT, ditt försäkringsbolag eller någon annan på platsen.

När det är möjligt vill du också:

Utbyta kontakt- och försäkringsinformation, tillsammans med förarens licensnummer och fordonsnummernummer med alla inblandade i olyckan.
Få namn och kontaktinformation på vittnen.
Ta flera bilder av olyckan från olika vinklar med din kamera eller mobiltelefon.
Fyll i en polisrapport och se till att du får märkningsnummer och visitkort för de tjänstemän du pratar med.
Samarbeta med all räddningspersonal och lämna inte platsen förrän du uppmanas att göra det.
Efter din bilolycka
Efter din bilolycka måste du träffa din läkare. Även om EMT: er rensar dig att lämna scenen, bör du inte anta att det betyder att du är okej. EMTs letar bara efter tydliga och omedelbara indikationer på livshotande nödsituationer. Du kan fortfarande ha allvarliga skador, av vilka några inte ger omedelbara symtom. Endast en läkare kan bedöma din hälsa på rätt sätt. Berätta för din läkare att du var i en bilolycka; han eller hon vet vad han ska leta efter.

Så snart du kan kontakta advokaterna för bilolyckor på The Nakase Law Firm för att schemalägga ett samråd. Se till att ta med all din dokumentation till detta första möte. Om ett försäkringsbolag har kontaktat dig angående en uppgörelse, ta med dig denna information också. Du bör aldrig acceptera en försäkringsavveckling förrän du har diskuterat ditt ärende med en erfaren advokat.

När du träffar vårt team av advokater för bilolyckor under ett första samråd, kommer vi att försöka svara på dina frågor, granska din dokumentation, överväga din personliga redogörelse för olyckan och hjälpa dig att avgöra den bästa handlingen.

Behöver jag en advokat för bilolyckor?
Oavsett vilken typ av bilolycka du har varit inblandad i, förtjänar du att ha en aggressiv personskadeadvokat på din sida.

Försäkringsbolag kommer att arbeta hårt för att förneka dig den rättvisa du förtjänar. De använder aggressiva taktiker för att skydda sina vinster och egenintresse.

Vi förstår vad som krävs för att representera olycksoffer mot försäkringsbolag och deras advokater.

Vi är stolta över att tjäna olycksoffer i alla städer och län i Kalifornien. Om du inte kan komma till oss kommer vi till dig.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.